Publicidad
Cultura · 28 de Agosto de 2010. 16:53h.

Lipdub por independencia

Quieren "llenar la Plaza Mayor de Vic" de gente con "banderas y estelades" con 'La Flama' del grupo Obrint Pas

Lipdub por independencia

Cartel del acto

Un colectivo de la comarca de Osona ha iniciado un proceso para realizar un lipdub por la independencia, un vídeo musical realizado por un grupo de personas que sincroniza sus labios, gestos y movimientos con una canción popular, que se celebrará el próximo 17 de octubre en Vic.

La organización del lipdub "es totalmente transversal, formada por miembros de diferentes sensibilidades y abierta a cualquiera que quiera participar" y tienen como objetivo "apoyar la causa de la independencia de Catalunya, y por otro batir el récord mundial de participación en un lipdub".

Para alcanzar este objetivo quieren "llenar la Plaza Mayor de Vic" de gente con "banderas y esteladas" con la canción 'La Flama' del grupo Obrint Pas.

Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#9 Joan, Terrassa, 29/10/2010 - 19:25

Doncs ja està disponible! Genial!
http://www.youtube.com/watch?v=muTMLuGWrp8

#8 Carles, Barcelona, 29/08/2010 - 03:07

Festes per coses mes tontes s en han fet i ningu hi ha dit res. Alguna cosa preocupa als espanyolistes.

#7 Jordi, Barcelona, 29/08/2010 - 03:06

La rucada es perdre el temps amb commentaris per tal de malmetre el sentiment independentista. Si tant poc us preocupa, per q hi perdeu el temps amb aquests commentaris??? Si hi ha gent q hi vol fer una festa, que hi ha de dolent???

#6 aldebert, gratallops de dalt, 29/08/2010 - 02:13

Ui, sí, després de llegir els vostres comentaris hem reflexionat i us donem la raó: QUINA COLL-NADA QUE VOLÍEM FER. Tranquils, ens heu convençut i en farem un amb el CARA (y culo) AL SOL, a la plaça sant Jaime (y cierra espania)

#5 pardalet, Barcelona, 29/08/2010 - 02:05

És divertit treure al carrer la independència amb un LipDub, no hem d'amagar-la. - I és de pixar-se de riure com es posen de nerviosos i rabiüts els merdanyols quan veuen actes independentistes amb normalitat ciutadana...