Publicidad
Cultura · 2 de Mayo de 2013. 12:02h.

Mariscal ve la Diada como nazismo

"Es el día ese de las banderas que parece como la época de Hitler"

Mariscal ve la Diada como nazismo

Mariscal

El diseñador Javier Mariscal, afirma en una entrevista en El País que la Diada es el "día ese de las banderas que parece como la época de Hitler". El creador de Cobi reconoce en este sentido que "cuando veo más de diez banderas juntas ya me salen granos".

"Me da igual si son del Barça o del Espanyol, del Real Madrid o de donde sean. Uf... Qué pereza y qué tristeza. Son paños estampados", indica el diseñador, que se define como valenciano de nacimiento y barcelonés de adopción.

Por otra parte, considera que el nacionalismo valenciano consiste en comerse con amigos una paella bajo una pinada frente al mar. "No existe esta percepción de defender una llengua, una bandera, una escola y un territorio. No, para bien y para mal. Todos los extremos nunca funcionan", concluye.

Publicidad
Publicidad

80 Comentarios

Publicidad
#59 Artur, Barcelona, 07/05/2013 - 20:06

Xitxarel?lo i llepaculs espanyolista, A P P C

#58 Llibertat, Sabadell, 06/05/2013 - 17:01

Ara tot és nazisme, i tothom es nazi a Catalunya?ximplets, només hi ha ximplets a Espanya.

#57 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 05/05/2013 - 22:08

Senyor Mariscal, puc estar d'acord amb vosté en l'al·lèrgia a les banderes.Però si tingués coneguts víctimes de l'holocaust no compararia tan alegrement nacionalisme i nazisme. L'exageració de la veritat és el que més s'assembla a la mentida.

#56 Jordi, Barcelona, 05/05/2013 - 14:19

Aquest home a més a més de ser un notes, és tant egoista i individualista que no és capaç de copsar un sentiment comunitari. Hem sap greu Mariscal, però la fama fa temps que et va pujar al cap, i et creus que tens dret a dir el que vulguis que sempre seràs respectat. Ara l'has cagat i ben cagada.

#55 PEPITA, BARCELONA, 05/05/2013 - 10:58

A QT,SR ES UN IMPRESATAN,BLE AMB SEU HORROROQUE TORNI ELS DINERS QUE VA GUANÑA A CATALUNNYA AMB EL SEU COBI